Lys i haven
21523
post-template-default,single,single-post,postid-21523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lys i haven

Har du nogensinde tænkt over lyset i din have eller på din terrasse? Måske er der slet ikke lys i din have. Det er ikke ualmindeligt, for sådan indretter de fleste danskere sig udenfor, men det kan lade sig gøre at skabe en helt anden have med en ny rumfornemmelse, hvis du sætter det rigtige lys i det grønne. Lyset i haven kan betyde, at en stue, hvor du har haven udenfor, kan føles meget større, fordi haven lige pludselig bliver en del af boligen, forklarer designeren Peter Ravbjerg.

Inhouse Havelys

Bambus i haven ?
Hollandske Modular er altid helt i front designmæssigt. Her er det Henri Van de Velde, der har skabet en genial udendørs lampe, inspireret af bambus. Lampen er modulært opbygget så man kan mixe forskellige lyskilder i samme lampe. Branch hedder den. Den ligner et træ og går derfor næste i ét med landskabet.

 

Faretto havelys

Spot i din lyssætning udendørs
Gør brug af spots udendørs, det gør det nemt at flytte rundt på lyset når træer og planter vokser. Spyd spots, som Faretto fra Flos, ovenfor, har også en bedre levetid end de mere statiske nedgravningsspots.

 

Bugs havelamper

Tendensen er at lade udendørsrummet glide sammen med dine rum indendørs. Er en god ide med lamperne Bugz. Vandtætte lamper du kan stille på græsplænen eller ved dine udendørsmøbler.

 

Pedrali udendørslys

Pedrali, der er kendt for deres udendørsmøbler, har lavet udendørslamperne Happy. Lamperne kan sågar hænges løst op i dine træer, og har et praktisk håndtag til at flytte dem med. Vi har dem stående foran vores butik året rundt.

 

Lightpoint udendørslamper

De populære Cube lamper fra danske Light-Point, giver rigtig mange muligheder for at skabe spændende effekter med lyskeglen.
Der findes flere størrelser og farver og lamperne kan også bruges som traditionelle bedlamper. Så prøv at tænke lidt utradtionel og i funktioner og i flere niveauer – i øjenhøjde og på gulvniveau – så der kommer lys ved gulv, på væggen, fra loftet og måske på loftet.

 

Lightpoint arc lamper

Udendørslampen Arc, fra Light-Point, er født med driver og prof LED, der giver væsentlig mere lys end du finder i de såkaldte retrofit LED pærer.

Find detaljerne i din have, på dit hus. Vær lidt mer modig, og udnyt, at lysteknologien gør det billigt at have udendørslyset tændt.

Langt de fleste udendørs lamper findes i en LED version eller er mulig at bruge med LED-pærer.

Gode råd:
➜ Prøv at sætte en spot under et træ, og se effekten af det.
➜ Sæt spots op, så de oplyser dit terrassedæk.
➜ Led efter detaljerne i din have, og sæt lamper i dine bede.
➜ Sæt lys i havens sider og ender, så havens dimension er defineret om aftenen.

No Comments

Post a Comment